Οροι χρήσης

          Το THE FUN BANK είναι μια δωρεάν υπηρεσία.

α. Όταν επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της παρούσας ιστοσελίδας (thefunbank.blogspot.com), δηλώνετε ότι συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας συμφωνίας μεταξύ εσάς και του the fun bank 

β. To the fun bank μπορεί να αλλάξει, να προσθέσει ή να αφαιρέσει τμήματα της παρούσας συμφωνίας ανά πάσα στιγμή.

2. Περιεχόμενο
 

α. Το the fun bank μπορεί να περιέχει περιεχόμενα που δημιουργούνται από τρίτους, συμπεριλαμβανομένου κάθε κείμενου, φωτογραφίας, γραφικών, ήχου ή / και βίντεο. Το the fun bank δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνο σε καμία περίπτωση για το χρήστη ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα, που λαμβάνει πληροφορίες από τo the fun bank όσο αφορά τυχόν ανακρίβειες, λάθη ή παραλείψεις.

3. Καταχωρήσεις


α. Είστε ο μόνος υπεύθυνος για το περιεχόμενο που υποβάλετε στο the fun bank. Ως χρήστης δηλώνετε ρητά ότι δεν  θα μεταβιβάσετε οποιοδήποτε υλικό που είναι ψευδές  ή δυσφημιστικό, ανακριβές, προσβλητικό, χυδαίο,άσεμνο, βέβηλο, σεξουαλικά προσανατολισμένο, απειλητικό, που προσβάλει  την ιδιωτική ζωή ενός ατόμου, ή με άλλο τρόπο παράνομο. Το the fun bank διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει, μετακινήσει ή να επεξεργαστεί το υλικό που καταχωρείτε, κατά τη διακριτική του ευχέρεια, αν το  κρίνει καταχρηστικό, συκοφαντικό, άσεμνο, ενάντιο στα δικαιώματά πνευματικής ιδιοκτησίας ή copyright, ή αλλιώς απαράδεκτο.

Εάν τυχόν γνωρίζετε ότι κείμενα που καταχωρήθηκαν στο the fun bank είναι καταχρηστικά, συκοφαντικά, άσεμνα,  ή αλλιώς απαράδεκτα. παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.


 β. Αναγνωρίζετε ότι οι καταχωρίσεις που κάνετε στο the fun bank μπορούν να υποστούν επεξεργασία, να αφαιρεθούν, η τροποποιηθούν.

4. Σύνδεσμοι (links)

Το the fun bank περιέχει συνδέσεις (links) με άλλες σχετικές ιστοσελίδες και δεν είναι υπεύθυνο για τη διαθεσιμότητα αυτών των πόρων ή το περιεχόμενό τους, Για τυχόν ανησυχίες η καταγγελίες σχετικά με οποιαδήποτε εξωτερική σύνδεση (links) παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή αυτής της ιστοσελίδας.

5. Παράπονα ή απορίες, ερωτήσεις


Για οποιαδήποτε ερώτηση, παράπονο, ένσταση η απορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο zouzouniblog@gmail.com

 
                    Φιλικά    the fun bank
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου